Pomocnik kuchenny
PUP w Szczecinie
Opis zadań:
POMOC W PRZYGOTOWANIU DAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ I AFRYKAŃSKIEJ ZGODNIE Z OBOWJIĄZUJĄCYMY
STANDARTAMY, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, WŁAŚCIWE GOSPODAROWANIE
PRODUKTAMY SPOŻYWCZYMY, PILNOWANIE ŚWIEŻÓŚCI UŻYWANYCH PRODUKTÓW
Inne wymagania:
wykształcenie – podstawowe
język obcy – angielski (mowa: B1 – średnio zaawansowany, pismo: A2 – niższy średnio zaawansowany)
umiejętność – UTRZYMANIA CZYSTOŚCI
staż pracy ogółem – lata: 1
[Umiejętność 3] : język angielski- POŻĄDANY
[Umiejętność 2] : uczciwość, dyspozycyjność i umiejętność pracy w zespole
[Umiejętność 4] : BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AZJATYCKIEJ LUB AFRYKAŃSKIEJ- POŻĄDANE
[Umiejętność 1] : dobra organizacja pracy własnej