Pracownik restauracji
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MAREK KAZIMIERZ
Opis zadań:
obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
Inne wymagania:
wykształcenie – podstawowe
posiadanie książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych; wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 – średnio zaawansowany, w piśmie: A2 – niższy średnio zaawansowany; praca w systemie równoważnym w godzinach 06:00-03:00 do 12 godzin