Pracownik Food Trucka

PUP we Wrocławiu

Opis zadań:

Przygotowywanie sprzętu i urządzeń kuchennych stosowanych w miejscu pracy i ich obsługiwanie; • przygotowywanie surowców i półproduktów do sporządzania posiłków typu fast food zgodnie z obowiązującymi zasadami analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP), na każdym z etapów produkcji i dystrybucji posiłków; • obrabianie termicznie półproduktów i produktów (grillowanie, pieczenie, smażenie, gotowanie itp.); • zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami; • przyjmowanie i realizowanie zamówień; • przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami klientów; • kontrolowanie jakość potraw zgodnie z zasadami; • ważenie i porcjowanie potraw zgodnie z zasadami; • dobieranie odpowiednich opakowań do rodzaju potraw.
Forma umowy: umowa zlecenie na 1 rok ,

Inne wymagania:

wykształcenie – brak lub niepełne podstawowe
język obcy – angielski (mowa: C1 – zaawansowany, pismo: C1 – zaawansowany)
zawód – Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
umiejętność – kuchnia koreańska

Wykształcenie brak lub niepełne podstawowe
kuchnia koreańska
znajomosć języka angieolskiego na poziomie C1 w mowie i piśmie
Miejsce pracy: Teren miasta Wrocław i Kobierzyc

Pokaż w całości