Kucharz
Miejski Urząd Pracy w Płocku
Opis zadań:
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw kuchni uzbeckiej oraz indyjskiej zarówno pod względem smakowym jak i estetycznym. Zarządzanie zespołem kuchni w przyjaznej atmosferze, współpraca, szkolenie współpracowników. Przestrzeganie procedur i standardów obsługi w kuchni oraz wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny pracy z żywnością. Przygotowanie menu oraz listy produktów. Praca na różnych sekcjach kuchni. Kontrolowanie stanu wyposażenia kuchni i ilości dostępnych składników Utrzymywanie kuchni w czystości zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa i higieny pracy. Obsługa klienta, nadzór nad dostarczanymi posiłkami.
Inne wymagania:
wykształcenie – brak lub niepełne podstawowe
umiejętność – gotowanie
umiejętność – bardzo dobra organizacja pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
umiejętności: kuchnia indyjska
Język angielski na poziomie komunikatywnym – przez wzgląd na międzynarodowe środowisko pracy – Filipiny, Indie, Uzbekistan, Polska, Ukraina