Instruktor
PUP we Wrocławiu
Opis zadań:
– praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości);
– prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
– przeprowadzanie szkoleń na stanowiskach pracowniczych, prowadzenie dokumentacji szkoleniowej;
– wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy;
Praca na czas określony: 33 miesiące
Godziny pracy 00:00 – 00:00
Inne wymagania:
wykształcenie – brak lub niepełne podstawowe
staż pracy ogółem – lata: 0, miesiące: 6
wykształcenie – brak wymagań, staż pracy 6 miesięcy, książeczka sanepidowska – mile widziana