MANAGER GASTRONOMII

STOWARZYSZENIE "RADOŚĆ" W DĘBICY

Opis zadań:

-OBSŁUGA KLIENTÓW PODLEGŁYCH PUNKTÓW GASTRONOMICZNYCH
-SPRZEDAŻ I ORGANIZOWANIE WSZELKIEGO RODZAJU PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH
-ORGANIZOWANIE I KOORDYNOWANIE PRACY PODLEGŁEGO ZESPOŁU

Inne wymagania:

wykształcenie – średnie ogólnokształcące
uprawnienie – Prawo jazdy kat. B
umiejętność – OBSŁUGA PROGRAMU MS OFFICE

WYMAGANIA:
-BADANIA SANEPIDOWSKIE
-WYMAGANE MIN. 3 LETNIE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZANIU RESTAURACJĄ, BAREM, HOTELEM, KOORDYNACJI PRZYJĘĆ ORAZ EVENTÓW ITP
-UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM I MOTYWOWANIA PRACOWNIKÓW,
-DYSPOZYCYJNOŚĆ
-NASTAWIENIE NA NAUKĘ I ROZWÓJ OSOBISTY,
-ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRONOMICZNEGO SOGA

Pokaż w całości